First Flush Theefestival

First Flush Theefestival  |  7 april 2019  |  11.00 - 18.00 UUR  |  DRU cultuurfabriek  |  HUTTEWEG 24, 7071 bv ulft

Pop-Up Thee Museum 2019

Bijzondere objecten rondom thee krijgen extra aandacht tijdens First Flush Theefestival 2019. Bedrijven met een rijke thee-historie tonen een mooi voorwerp uit de geschiedenis van hun onderneming. Ook particulieren krijgen de kans om hun waardevolle theeschat te tonen in onze vitrines.

Wij houden van een goed verhaal. Niet alleen over thee; ook over voorwerpen die horen bij de theecultuur. Een gaiwan die gebruikt werd bij een memorabele theeceremonie... Of een theekist die van ouderdom uit elkaar valt. De geldelijke waarde doet er niet toe; wel de emotionele waarde.

Object aanmelden
Stuur een e-mail naar maarten@firstflush.nl met een foto (maximaal 500 kB) en een korte beschrijving (150 - 250 woorden). Vermeld ook naam en woonplaats. Je krijgt binnenkort vanzelf bericht per mail of jouw museumschat is uitgekozen. Behoor je tot de geselecteerden, dan krijg je gratis toegang tot First Flush Theefestival 2019.

theebeurs van Alda Neevel te zien tijdens First Flush Theefestival

Een pop-up museum is een museum voor korte tijd. In ons geval 1 dag. Breng het museumstuk op 7 april mee naar de DRU Cultuurfabriek. Om 18.00 uur krijg je je item terug.

Alda Neevel meldde bovenstaande retro theebeurs aan voor het First Flush Pop-up Museum. Hoe ze aan haar theebeurs-verzameling komt, dat lees je op 7 april 2019 in de vitrine.

1T matcha - First Flush Theefestival 2019

Tea by Me theeplant uit Zundert


Anna's SpecialTeas - verkrijgbaar vanaf First Flush 2019

Harrie Ligtvoet fotografie

DRU locatie theefestival 2019

SPA sponsor First Flush Theefestival

Tickets First Flush Theefestival