First Flush Theefestival

First Flush Theefestival  |  7 april 2019  |  11.00 - 18.00 UUR  |   HUTTEWEG 24, 7071 bv ulft

PUUR CHA DO |
HELEEN MOMBARG


puur-cha-do-groenloHoi. Ik ben Heleen, bevlogen theesommelier uit de Achterhoek. Puur Cha Do is de naam van mijn bedrijf en van daaruit verzorg ik theeworkshops en proeverijen.

Vanuit mijn enthousiasme vertel ik je graag over de wereld van de thee. Genietend van een kopje thee laat ik je weten over de wereld achter dit mooie product. Het is fijn om meer te weten over wat we nu eigenlijk eten en drinken. Door de opleiding tot theesommelier te volgen en mijn reis naar China heb ik mij verdiept in de wereld van de thee. Het is dan ook fijn om mensen te verrassen met de mooie verschillende smaken van thee. Maar ook de sociale gebeurtenis van thee drinken is hierin erg waardevol. Samen thee drinken geeft verbinding en niets is leuker om zo in contact te komen met de mensen om je heen.

Op het theefestival van zondag 7 april geef ik een workshop over de verschillen in zwarte thee. Want hoe vaak wordt er niet gezegd: “doe mij maar een gewone (zwarte) thee” Maar wat is eigenlijk gewone zwarte thee? Tijdens deze workshop kom je er achter dat er veel verschillende soorten zwarte thee zijn en hoe je deze het beste tot zijn recht kan laten komen. Samen zullen we een aantal verschillende theeën proeven. Welke zwarte thee zit er voor jou bij?

www.puurchado.nl

https://www.facebook.com/PuurChaDo/ 


puur-cha-do-logo

nlthee-first-flush-theefestival

mist-exceptional-teas-first-flush-theefestival

Thee-Muze-logo

1T matcha | First Flush Theefestival

Tea by Me logo

joan-dutch-tea-makers

annas-specialteas-logo

harrie-ligtvoet-fotografie

DRU Cultuurfabriek Theefestival 2019

spa-reine-first-flush-theefestival-2019

KOOP-NU-JE-TICKETS